marți, 24 noiembrie 2009

Un nou capitol...


Salutareee!:)
Poate mă şti,poate nu.Sunt acea fată care e mereu indecisă.Acea fată care şi-a zis în sinea ei:”Nu sunt făcută pentru bloguială”.Şi sunt acea fată care pur şi simpu NU se poate abţine.Acea fată care a reînceput un blog(din nou?) dar,de data aceasta, cu un alt nume,altă tematică, alte chestii.
Ştiu.My guilty pleasure.
Nu îmi găsesc niciodată,dar chiar nicodată,cuvintele potrivite,dar,cu toate astea...îmi place să aberez.

Deci încep un nou capitol,cum s-ar zice.
Posturi optimiste.Posturi scrise de un copil năzdrăvan,care se crede mereu prin basme.

3 comentarii:

Denis spunea...

yo te cunosc miru...si la cate ''noi capitole'' ai inceput tu.....ar trebui sa faci un cuprins...ar fi mai usor;).Succes pe blogspot

mimi spunea...

m.ai prins:-"
dar..promit solemn cu măna dreaptă pe mouse că de ăsta chiar mă ţin.Fie ce-o fi!

Ema spunea...

Heii amice !
Acesta este blogul Mirunei.
Daca te crezi "jmech33r" si crezi ca singurul supravietuitor de pe aceasta planeta esti tu, poti foarte frumos sa dai click pe acel buton maaare si rooosu din coltul ecranului.Multumesc:).
Btw...Miruna e una dintre cele mai respectabile fiinte pe care eu o cunosc.Asa ca, fa bine si fi dragut si nu folosi vocabular obscen pe aici, ca NU, nu esti tare oricum :)!
Si inca ceva (nu hani, nu esti obligat sa citesti tot, stiu ca Guta tocmai a scos un nou videoclip si nu vrei sa ratezi lansarea, te inteleg perfect omule ;))) Deci cum spuneam, acest site nu a fost creat pentru a face comentarii urate la adresa Mirunei.Si daca crezi ca poti face ceva mai bun, te rog DEMONSTREAZ-O ! Daca nu, atunci te rog shut up :) !
Carpe diem amice :) !