joi, 17 decembrie 2009

.magic

De ce ignorăm magia? Da,magia există,pretutindeni,dar,pentru a o vedea,trebuie să încetăm a privi prin ochelari de cal. A început să ne pese doar pe jumătate de tot ce ne înconjoară. O piatră e doar o piatră,un fulg de nea e şi va rămâne doar un fulg de nea,mic şi neînsemnat. Oare?
Tu ce zici? Până şi zâmbetul e luat ca pe o obişnuită manifestare,fără nici o importantă. Dar ştii oare câtă magie se ascunde într-un surâs?
Ştiai că fulgii de nea au şi ei o poveste? Ştiai că aceste mirifice sclipiri sunt fraţii stelelor ? Şi oare stelele nu sunt magice?
Desigur, se prea poate să nu ştii asta! Pentru că eşti prea ocupat să te plângi că:--de ce ninge,de ce e frig şi de ce oare se tot înstâmbă cutărica...Şi multe alte of-uri. Dar ratezi ce e mai important!
Nimic,dar absolut nimic nu se compară cu surâsul unui copil sau a unei raze jucăuşe de soare. Lasă,măcar pentru o clipă calculatorul ăla şi fugi,fugi afară sau unde îţi pofteşte inimioara şi bucură-te de magie! Pentru că ea e peste tot! Şi e aproape gratis(ochelarii de cal în schimbul magiei. bun schimb,nu?)

p.s.:blogul meu a fost la shopping. Adică i-am schimbat tema şi sunt al naibii de mândră de eaa!

http://www.youtube.com/watch?v=KiCzWireWqU

1 comentarii:

Denis spunea...

aha..apoi mie imi place tema....:X da' si articolu'.
PS. chiar ca esti modesta :))